Säsongen 2010

Domstens båtklubb har några platser kvar till den 2/4 då de har besök av Meteorolog Jonas Trulsson som pratar sjöväder. Det bjuds på fika.

Vill du gå anmäl till domstensbk@gmail.com  senast 1/4.

 

Appar sjöväder och prognoser - tips för seglare

  • 12 mar 2010

Här följer information till alla medlemmar. Medlemsavgifterna för 2010 är oförändrade, var vänlig betala över bg 625-3595 senast 090331. Meddela alla familjemedlemmars namn och födelsedata (år-månad-dag), adress, telefonnummer och en aktuell e-postadress vid inbetalning. För att kassören skall kunna hantera medlemsregistret, så behövs de sex första siffrorna i personnumret på ALLA medlemmar. OBS! Innehav av nyckel till anläggningen kräver medlemskap.

Information om vår populära seglarskola 2010 kommer ni att hitta inom kort på vår hemsida. OBS! För de lite större ungdomarna och vuxna finns våra två flermansbåtar C55. I dessa seglar du tre stycken tillsammans med en instruktör.

Vi kommer att ha FIXARDAG med vårstädning på klubben lördagen 10/4 kl 10–15 då vi iordningställer inför säsongen. Alla är välkomna att bidra med insatser, små som stora. Klubben bjuder på fika. Samtidigt deltar våra ungdomar i Kommunens städprojekt, där de städar strandremsan söder om hamnen.

PROVAPÅDAG har vi den 23/5, för alla ni som vill lära er mer om segling och sjövett. VÄLKOMNA!

 

Här kan du ladda ner årets medlemsutskick som PDF