Meteorologisk kväll hos Domstens Båtklubb 2/4

Domstens båtklubb har några platser kvar till den 2/4 då de har besök av Meteorolog Jonas Trulsson som pratar sjöväder. Det bjuds på fika.

Vill du gå anmäl till domstensbk@gmail.com  senast 1/4.

 

Appar sjöväder och prognoser - tips för seglare

Träning Optimister 28/5 inställd

  • 27 maj 2011

Tyvärr måste vi ställa in optimistträningen på lördag (28/5) eftersom de flesta seglarna är och tävlar.

Optimistträning lördag 7/5 inställd

  • 5 maj 2011

Vi ställer in träningen till helgen på grund av att flera av er kommer att vara med i uppdrag segling och HLR samt dessutom hjälpa till att ställa iordning inför seglarskolan under fixardagen. Hoppas vi träffas allihopa under fixardagen.

NYHET: Piratseglarskola för de minsta

  • 5 maj 2011

Råå jolleklubb hälsar alla barn födda 2003-2005 välkomna till Piratseglarskola sommaren 2011. På ett lustfyllt sätt med mycket bus och skoj prövar vi sjölivets kamratskap och lär oss grundläggande sjövett! Piratseglarskolan är till för att i tidig ålder introducera barn i seglingsidrotten på ett lekfullt sätt. Den ses som en inkörsport, där huvuddelen av aktiviteterna är på land, till den vanliga seglarskolan.

Tävlingsläger/Dagläger i vecka 25

  • 5 maj 2011

Måndag till torsdag i midsommarveckan, den 20-23 juni håller vi ett träningsläger för de som har intresse att tävlingssegla och har gått i seglarskola under flera år. Lägret kan dessutom ses som förberedelse inför JSM som hålls i Norrköping veckan efter.

Fixardag på lördag 7/5

  • 4 maj 2011

På lördag är det dags att ta fram seglarskolejollarna och ställa i ordning det sista inför säsongen. Som vanligt behövs all hjälp! Kom ner till klubben mellan 10 och 15 och dra ett strå till stacken. Kan du inte hela den tiden, så kom förbi när du kan.