Hoppa till sidans innehåll

Rjk & E-Jolle VM 2020 INSTÄLLT


TÄVLINGEN ÄR INSTÄLLD

På grund av Covid-19 virusets härjningar runt i världen så tog vi  den 19/4 tillsammans med internationella och svenska E-jolleförbundet beslutet och ställa in tävlingen. Tråkigt men klokt beslut.

Glädjande är att vi får 2021 får chansen igen! 

Preliminärt startar då VM 5/7 och pågår till 16/7

 

 


 

 

Gäller ej

6-17 juli 2020 arrangerar Råå Jolleklubb Världsmästerskap för E-jolle. Att det är en rejäl utmaning för vår klubb är uppenbart, men vi har visat vid många tillfällen tidigare att medlemmarna i RJK är duktiga på att arrangera tävlingar.

Det kommer bli en fantastisk seglingsfest med deltagare från många länder. Vi kommer genomföra arrangemanget tillsammans med Svenska E-jolleförbundet som också kommer hjälpa till med funktionärer. Open week pågår 7-10/7 och själva VM-seglingarna 13-17/7.

Det skulle vara fantasitskt kul om just du också vill vara med och arrangera.  Vi kommer ha många olika uppgifter, såväl på land som på sjön. Det är också en relativt lång period och med respekt för andra aktiviteter, förstår vi att man kanske inte kan delta under hela perioden.

Vi har sammanställt en första förfrågan för att sondera när var och en kan delta. Tacksam för att du tar del av denna intresseanmälan, så återkommer vi därefter för att diskutera uppgift.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.  

Klicka på länken för att anmäla ditt deltagande

Tävlingens egna hemsida hittar du här wwwecwv2020.se

Uppdaterad: 04 MAR 2020 14:04 Skribent: Peter Jönsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Råå Jolleklubb - Segling
Box16047
25016 Råå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info