Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsgrupp Optimist 2019


Målet med träningen i utvecklingsruppen är att ge seglaren ökad trygghet i att segla Optimistjollen både vid tävlingar och utanför tävlingssammanhang. Dessutom skall träningen ge grundläggande förståelse för tävlingssegling, tillräckligt för att kunna delta i våra egna tisdagsseglingar och vid Kullen Cup seglingar (som är en regional seglingsserie för gröna seglare).

För att vara kvalificerad att delta i utvecklingsgruppens träning skall man ha gått både seglarskola nybörjare och seglarskola fortsättare. Undantag kan medges om särskilda skäl finns och grundläggande kvalifikationer finns.

Träningsavgiften för deltagande i utvecklingsgruppen är 600 :- (exklusive medlemsavgift och jollehyra). Om man inte har egen jolle kan sådan hyras för 350:- för säsongen, denna hyra innebär även att jolle får lånas när de inte är upptagna för andra aktiviteter. Medlemskap i Råå Jolleklubb är obligatoriskt. Träningsavgiften betalas in på RJKs bankgiro 625-3595, märk betalningen med "utvecklingsgruppen"+seglarens namn.

Vi önskar också att seglare och båt är riggade och klara vid starttiden för att få ut maximalt ur träningarna.

För att vi tränare ska kunna planera träningen vill vi att ni meddelar en av tränarna via SMS, senast en dag innan om ni inte kan komma på träningen.

Tränare för gruppen kommer att vara Mathilda Carlsson och Sofia Delander (Leo Jönsson).

Anmälan görs här

Sö 8/9

10-12

Leo

Sö 15/9

10-12

Leo

Sö 22/9

10-12

Leo

Sö 29/9

10-12

Leo – Avslutning utvecklingsgrupp

Uppdaterad: 23 APR 2019 23:17 Skribent: Jonas Delander
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Råå Jolleklubb - Segling
Box16047
25016 Råå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info