Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsgrupp Optimist 2021


Målet med träningen i utvecklingsruppen är att ge seglaren ökad trygghet i att segla Optimistjollen både vid tävlingar och utanför tävlingssammanhang. Dessutom skall träningen ge grundläggande förståelse för tävlingssegling, tillräckligt för att kunna delta i våra egna tisdagskappseglingar och vid Kullen Cup seglingar (som är en regional seglingsserie för gröna seglare).

För att vara kvalificerad att delta i utvecklingsgruppens träning skall man ha gått både seglarskola nybörjare och seglarskola fortsättare. Undantag kan medges om särskilda skäl finns och grundläggande kvalifikationer finns.

Träningsavgiften för deltagande i utvecklingsgruppen är 600 :- (exklusive medlemsavgift och jollehyra). Om man inte har egen jolle kan sådan hyras för 350:- för säsongen, denna hyra innebär även att jolle får lånas när de inte är upptagna för andra aktiviteter. Medlemskap i Råå Jolleklubb är obligatoriskt. Träningsavgiften betalas in på RJKs bankgiro 625-3595, märk betalningen med "utvecklingsgruppen"+seglarens namn.

Vi önskar att seglare och båt är riggade och klara vid starttiden för att få ut maximalt ur träningarna.

Tränare för gruppen Leo Jönsson med alternerande medhjälpare


Registrera seglare här 

Lista över registrerade seglare här

Träningsschema

Uppdaterad: 14 APR 2021 19:51 Skribent: Jonas Delander
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Råå Jolleklubb - Segling
Box16047
25016 Råå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info