Sponsring

Råå Jolleklubb grundades redan 1969 och vi håller nu med stor framgång på att utbilda tredje generationens seglare. Klubben har en otrolig bredd, från de absoluta nybörjarna till internationella elitseglare.

Basen i Råå Jolleklubbs verksamhet är seglarskolan där vi utbildar barn, ungdomar och vuxna till seglare. Vi lär de som aldrig suttit i en båt förut övervinna sin rädsla och osäkerhet till att behärska sin båt och känna sig trygg på havet.

Parallellt med nybörjarna utvecklar vi samtidigt de redan seglingskunniga i att segla bättre, effektivare och snabbare.

Vår seglarskola följer Svenska Seglarförbundets krav och riktlinjer vilket är en garant för bästa pedagogik och kvalité.

En annan viktig del i verksamheten är att arrangera regattor eller tävlingar.

Vi själv anser oss duktiga på att arrangera regattor och det gör förmodligen även övriga seglarsverige då vi varje år får förtroendet att arrangera Svenska Mästerskap i någon båtklass. Naturligtvis arrangerar vi även ett antal regionala och lokala regattor.

Segling är en väldigt mångsidig sport som stimulerar alla sinnen och ger livslångt lärande. Som seglare lär man sig taktik/strategi, meterologi, regler, ansvarstagande och praktiska färdigheter samt att respektera väder & vind. Jollesegling är en fysisk sport, lite som att springa maraton i ösregn och spela schack samtidigt.

Som sponsor till Rjk kommer Ert företag kommer att uppfattas som positivt, ansvarstagande och ungdomsvänligt genom att ni stödjer den växande generationen som utövar den aktiva utomhussporten segling!

Är du intresserad av att som sponsor hjälpa oss ? Tveka då inte utan kontakta vår ordförande via mail för vidare diskussion.