Fixarhelg 10-11/9

Domstens båtklubb har några platser kvar till den 2/4 då de har besök av Meteorolog Jonas Trulsson som pratar sjöväder. Det bjuds på fika.

Vill du gå anmäl till domstensbk@gmail.com  senast 1/4.

 

Appar sjöväder och prognoser - tips för seglare

  • 2 sep 2022

Missa inte Fixardag och Klubbmästerskap nästa helg 10-11/9. Klubbstuga och jollarna behöver ses över. Våra ledare från seglarskolan förväntas hjälpa till... och alla andra är självklart välkomna! See U at RJK

Boka in helgen 10 och 11/9.
10/9 FIXARDAG vi vill se alla medlemmar här. Det är dags att fixa inför hösten, panelen på tjejernas omkläddning ska skrapas och målas, optimisterna ska tvättas, båtar ska flyttas, klubbstugan ska städas m.m Det är en dag där vi förväntar oss att alla som varit instruktörer i sommar dyker upp men också alla seglare med föräldrar och alla andra medlemmar. Ta med arbetshandskar och oömma kläder, vi startar kl. 10 och håller på till ca. 14. Vi bjuder på lunch och fika!
11/9 är det äntligen dags för KLUBBMÄSTERSKAP rorsman kl. 10, anmälan från kl. 9. Nu vill vi se alla klubbens seglare här gammal som ung, ALLA även om du inte brukar vara med på tävlingar så är det nu du ska vara med! Seglar du inte behöver vi alltid hjälp i följebåt.
Välkommen!