Missa inte RJKs Tomtetåg 20/11

  • 8 nov 2022

Hänga med på vårt tomtetåg söndagen den 20 november med PIRAT-tema!

TOMTETÅGET 20/11
Häng nu med oss i tomtetåget! Vi vill att så många som möjligt av våra barn och ungdomar i föreningen går med i tomtetåget i anslutning till Julskyltningen på Råå den 20/11.
Vi har valt att vårt bidrag ska ha PIRAT tema. Ett gäng glada barn och ungdomar riggade och förberedde ett piratskepp (av vår pirat opti) idag som kan rulla på Rååvägen.
Det finns lite kvar att fixa och alla som vill vara med i tomtetåget ses 16.15 på klubben den 20/11, vi går sedan gemensamt till Batteritorget ca. 17.15 där tomtetåget startar kl. 18. När tomtetåget är slut så hämtas man upp på Batteritorget eller följer med tillbaka till klubben.
Alla som ska medverka ska vara utklädda till pirater, när ni planerar er utklädnad så tänk på att vi vill att alla bär en av våra neongula flytvästar på sig. Ni kommer också kunna bära en flagga eller lykta som planeringsgänget har fixat.
Vi letar efter en gosedjurs papegoja. Har du möjligen en sådan hemma och kan tänka dig att den får vara med i tomtetåget så hör gärna av dig.
Skriv gärna här nedan om du tänker vara med och ej varit med på planeringen 
	</div>
	<div class= Dela