Nyheter!

Lindsegels C55-träningssegling med efterföljande loftvisning

  • 30 nov 2009

image: Lindsegels C55-träningssegling med efterföljande loftvisning

I lördags 28/11 började aktiviteten runt Lindsegels loft strax före halv nio i centrala Helsingborg (Norra hamnen). Sju starka besättningar var seglingssugna. Vädret var som "vanligt" denna höst superbra, soligt med lätt molnighet vindar från väst sydväst med en styrka mellan 6-9 m/s. Seglingen var en mycket tävlingslik träningssegling. Torsten Pålsson & Jonas Jemt skötte sig mycket bra som seglingsledare, banfunktionär och fotograf.

C55-träning hos Lind Segel

  • 19 nov 2009

image: C55-träning hos Lind Segel

Lördagen den 28:e november välkomnar Filip, Lasse, Malin och Mattias på Lind Segel alla C55-segelare till en härlig vinterträning. Efteråt bjuder vi på värmande soppa och en rundtur på vårt segelmakeri.

Tomtetåget på julskyltningen

  • 17 nov 2009

På söndag den 22:a november är det julskyltning på Råå. Barnen i Råå Jolleklubb deltar som alltid med ett ekipage i tåget. Vi vill gärna att så många som möjligt av årets seglarskoleelever är med!

Julskyltning på Råå den 22 november

  • 15 nov 2009

Även i år kommer Råå Jolleklubb att sälja lotter på julskyltningen på Råå och delta i Tomtetåget på kvällen. Till detta behövs personer som kan hjälpa till med att sätta upp och ta ner lotteriståndet samt stå och sälja lotter.

C55-träning

  • 15 nov 2009

Varje lördag under vintern är det träning för C55:or på Råå. Båtar från närliggande klubbar är naturligtvis också välkomna att delta.